Ja les tenim aquí!.

 

Us recordem quines son les  activitats extraescolars d'àmbit cultural i esportiu que l'AMPA ofereix per el curs 2014-2015. Es fan a l'escola en horari de migdia i començaran la primera setmana d'octubre, acabant al juny.

En totes les activitats les places són limitades i per tant és convenient que us apunteu el més aviat possible. S'obriran els grups que siguin necessaris, en funció del nombre d'inscrits (separats per edats).

 

Per apuntar-se cal omplir el formulari següent (clica aquí) i deixar-lo a la secretaria de  l'escola. Restem a la vostra disposició al tel. 93 6391566 i a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

És imprescindible ser soci de l'AMPA per poder participar en les activiats extraescolars i en l'orfandat.

 

TALLER D'EXPRESSIÓ PLÀSTICA

 Aquest taller ha estat un èxit cada cop més gran des de que es va posar en marxa ja fa sis cursos. A Els alumnes aprenen tècniques de dibuix, pintura, grafisme, escultura, i altres, però sobretot potenciï la creativitat tot aprenent i passant-s'ho bé. Al llarg del curs s’organitza una exposició amb els treballs, oberta a tots els pares.  

 

Alumnes : de 1r de primària a 4t d’ESO

Durada : 1 sessió setmanal

Preu : 25 € mensuals. Material 10€ trimestre.

 

XINÈS

Després del èxit assolit l’any passat amb l’engegada d’aquesta activitat ens plau comunicar que està garantida la continuïtat per aquest nou curs.

Seguint la metodologia del Institut Confucio del Ministeri de Cultura Xinès, i potenciant la política de “escola multilingüe” de la Direcció del Col·legi, tornem a oferir els cursos d'iniciació al Xinès que segur seran un complement molt important en la preparació dels nostres fills per aquest món cada vegada més global.

Per veure més informació visita el següent article. Apostem pels idiomes: Xinés.

 

Alumnes : de 1r de primària a 4t d’ESO

Durada : 2 sessions setmanals, dimarts i/o dijous als migdies

Preu : 40 € mensuals (orientatiu en funció dels grups) 

 

MUGENDO

Després de la gran acollida que va tenir l’any passat, tornarem a fer MUGENDO aquest curs. Aquesta art marcial exercita a la vegada l’activitat física, la coordinació de moviments, la tècnica, la capacitat de concentració i fomenta els valors de respecte i bon us de la força.

DIVENDRES DIA 3 i DILLUNS DIA 6  D'OCTUBRE AL MIGDIA  ELS VOSTRES FILLS PODEN PROVAR DE FORMA GRATUÏTA L'ACTIVITAT DE MUGENDO.

 

Alumnes : de 1r de primària a 4t d’ESO

Durada : 2 sessions setmanals, migdies

Preu : 30 € mensuals. (orientatiu en funció dels grups)