Comencen els assajos de l'obra de nadal.

Ha arribat la tardor i els nostres carrers comencen a engalanar-se amb les seves catifes de grocs, marrons i vermells, les matinades ens desperten amb els seus dits freds i els nostres fills, que ja han tornat a l’escola, s’enfunden les jaquetes abans de penjar-se les motxilles.


El món torna a cantar la seva dolça melodia que ens fa ballar al seu ritme durant la major part de l’any i el teatre, un any més, s’aixeca, s’estira i obre els ulls… ja estem llestos, som-hi!! Crida.

El passat 18 de setembre van començar els assajos per la nova obra de Nadal. Aquest any el projecte encara resulta més engrescador, perquè la resposta dels socis de l’AMPA ha estat meravellosa, gairebé hem duplicat el nombre de mares/artistes a les nostres files!! Estem molt contentes, perquè això fa que el grup en surti reforçat i que tot sigui molt més fàcil i divertit. Per això volíem agrair des d'aquí a totes les mares i pares que fa anys que hi dediquen el seu temps, esforç i bon humor a aquest projecte i en especial avui, les noves incorporacions que han arribat amb moltes ganes i amb una actitud meravellosa i que ens fan gaudir cada dijous una mica més d’aquesta aventura tan gratificant en la que ara ens endinsem totes plegades. Gràcies i benvingudes!

Les portes del teatre seran sempre obertes per tothom que hi vulgui participar, endavant amb l’espectacle!