El viatge ha començat

Assaig de teatre

 

 Ja tenim projecte i estem entusiasmades.

El grup de teatre de l’A.M.P.A. ja està ficat de ple en els assajos de l’obra que presentarem aquest nadal per als nostres petits de parvulari i primària.

La d’aquest any és una proposta totalment diferent a les que hem vingut representant fins ara. Sense deixar de banda la temàtica nadalenca, aquest curs no veurem els pastorets a dalt de l’escenari, el seu lloc l’ocuparan les joguines, els contes, la màgia dels reis, les il·lusions, els somnis, les cançons...

Jugarem amb els colors i amb la música que esperen però, aquest cop, els convidarem a conèixer els personatges amb els que vàrem somiar nosaltres quan érem tan petits com ells, amb els que vàrem aprendre a llegir, a valorar, a imaginar. Els clàssics. Els contes de sempre, els de paper setinat i dibuixos arrodonits que ens explicaven a cau d’orella abans d’anar a dormir. Els que s’escoltaven amb ulls guspirejant i ens feien perdre la por a la foscor, acompanyats d’un petó i un “dolços somnis” abans d’apagar l’última llum del dia. Ells seran els que ens parlaran dels seus somnis de nadal, dels seus desitjos, els que prepararan la seva “Carta als reis”.

Assaig de teatre

Cantarem, ballarem i riurem com ja cantem, ballem i riem en preparar-la, i se’ns farà ben curta quan arribi el moment, com ens passa sempre, passats els nervis que la fan viva mentre dura. Perquè el que sempre és igual és la il·lusió que compartim tots plegats aquell dia, i el que cada dia és millor és l’estona que passem juntes al llarg del viatge que ens porta a ell.

Aquest any tornem a complementar-nos, a fer-nos més grans i més fortes, a fer-nos més! Perquè aquest any, com el passat, més mares han decidit creuar la porta que duu al nostre jardí que, encara que no és secret, amaga tota aquella màgia que ens fa tornar a ser nenes que juguen a ser princeses i nines i soldats, a ser ballarines i reines i sirenes que canten i enamoren a pallassos que ja no creien en l’amor...

Aquest any, hem de tornar a donar mil vegades les gràcies a qui continua participant i fent créixer aquestes nits de teatre, a qui cada setmana ens regala les seves hores de son perduda, i a qui d’ara en endavant sumarà riures i bons moments.

Gràcies, gràcies a totes per fer-ho possible, per fer-ho TOT possible.