Apadrinant nens, formant somiadors!

El passat diumenge 28 de febrer, de 10:00 h a 14:00 h, va tenir lloc al Parvulari Bosch la 8a Festa de la Solidaritat que organitza l’AMPA amb la col•laboració de la nostra escola, la Fundació Privada Col•legi Bosch (que ens cedeix l’espai) i l’Ajuntament de Begues (que ens proporciona la cartelleria).

Aquesta festa té el clar objectiu de recollir fons per l’ONG Manyanet Solidari, que els destina a l’apadrinament de nens i nenes a països de Sud Amèrica com Colòmbia, Veneçuela.

En aquesta ocasió, estem molt contents per moltes raons i per totes elles volem donar les gràcies.

Gràcies als nostres nens que ens han preparat uns treballs manuals preciosos que s’han venut la mar de bé i ens han ajudat moltíssim a aconseguir la nostra fita. Les seves llibretes, punts de llibre i marcs van ser un reclam importantíssim i van omplir el nostre dia, ennuvolat pel cel, de colors brillants i alegres.

Gràcies a l’escola per motivar-los i ajudar-los en aquesta tasca tan creativa i per ensenyar-los que per ser solidaris només cal la voluntat de ser-ho, perquè amb voluntat cadascú troba la seva manera de col•laborar. I També gràcies per tot el suport logístic que ens han facilitat, així com pel seu recolzament.

Gràcies a tots els pares i mares que hi van assistir (tot i que la previsió del temps no era gaire favorable) per trobar el moment d’apropar-se, per la seva solidaritat i per participar de la nostra festa. Vàreu ser molts i això va ser el que va fer possible l’èxit de la mateixa.

Gràcies a tots els pares i mares de l’AMPA que hi van participar en l'organització i als estands perquè amb la seva feina i bona disposició van posar els medis que calien per dur-la a terme.

Gràcies a les mares i pares que ens van regalar la seva inestimable col•laboració artística en les activitats del “pinta-cares”, el taller de treballs manuals i la tómbola solidaria.

Gràcies a totes les empreses col•laboradores perquè elles van aportar els fantàstics regals i queviures que es van rifar a la tómbola solidaria i es van vendre als estands, van ser moltes: Unilever, Cacaolat, Europastry, Eurest, La Fageda, La Casa del Llibre, Piscina Begues, Pastisseria Campoy, Patxarino, Restaurant El Cim, Tonino’s Image Factory, Outside Sports, Joyería Jonás, Scissors Perruqueria, Forns i Pastisseries Núria, Major 40 Cafeteria bar, Perruqueria El Clip D’or, Maitona, Pastisseria Marcel, Punt Paper Begues, Estanc Begues, Floristeria Lledoner, Montau Chuches, Petits Plaers, La Cafetera i El casino.

Gràcies a als Timbalers de Begues, a la Colla de Castellers “Els Encantats” del nostre poble i al Club Muguendo per acceptar la nostra invitació i per fer, de la nostra festa, una gran festa!

Gràcies a l’Ajuntament de Begues pel seu esperit col•laborador i per facilitar-nos tota la logística que ens va caler.

Gràcies a la Fundació Col•legi Bosch per cedir-nos l’espai i per la boníssima disposició amb què sempre rep les nostres propostes. Tanmateix volem agrair-los no només la seva generosa donació (300 €) que va posar la cirereta al pastís, també l’amable valoració amb què la va acompanyar; per contribuir en l’apadrinament dels nens i en reconeixement de la feina que L’AMPA ha dut a terme.

Gràcies finalment a totes les famílies associades que fan possible que puguem seguir treballant en activitats tan meravelloses i gratificants com aquesta.

Finalment, entre tots, hem aconseguit recaptar 920 €!, aquesta quantitat ha superat totes les nostres expectatives i possibilitarà, junt amb la recaptació de l’escola, l’apadrinament de més nens.

Així doncs, la valoració d’aquest esdeveniment ha estat molt positiva i emocionant, i esperem poder tornar a dur-la a terme per molts anys més.

Ens agrada pensar que amb això, no només col•laborem a fer possible que aquesta mainada tingui un dia a dia de qualitat, que és un punt vital; apadrinant-los, també els donem accés a una bona educació i, amb aquesta poderosa eina, al seu futur s’obriran cada vegada més portes, tantes com somiïn que poden obrir. I pot-ser un dia canviïn el món del qual tots nosaltres en formem part.

 

El cost d’aquesta activitat ha estat de 0 €.

Totes les fotos de la festa les podeu veure a la nostre pàgina al Facebook.