Resum d'activitats

Premis de Nadales i Pessebres (Compra i lliurament). Cada any l’escola fa un concurs de Nadales i Pessebres i l Comissió de Cultura de l’AMPA adquireix i fa el lliurament dels premis al guanyadors. Un premi per classe mes un guanyador absolut de primària i un de secundaria.
 
Premis de Jocs Florals (Compra i lliurament). Cada any, amb la intenció de fomentar la creativitat literària, el col·legi convoca els Premis Portaveu i Jocs Florals. L’AMPA col·labora premiant les millors narracions i poesies triades per els professors.
 
Representació teatral d´Els Pastorets ( parvulari i primària). El grup de teatre de l’AMPA fa la representació dels Pastorets al pavelló de l’escola. Normalment es fa la darrera tarda de classe abans de les vacances de Nadal. Hi assisteixen els alumnes del Parvulari i de Primària. Aquesta representació es la culminació de tot un trimestre d’assajos.
 
Representació de l'obra de Sant Jordi. De la mateixa manera que a Els Pastorets, el grup de teatre de l’AMPA fa la representació de la Llegenda de Sant Jordi al pavelló de l’escola.

Santa Cecília. La Comissió de Cultura, en col·laboració amb les mestres de música de l’escola, organitza concerts per a tots els alumnes, des de 1er de primària fins a quart d’ESO, per celebrar la festivitat de Santa Cecilia, patrona de la música. Les audicions es fan en grups i son adaptades a les edats dels alumnes.