Descobreix-les!

Castanyada al Parvulari: Organitzada per la Comissió de Parvulari, aquesta festa pretén fer difusió de les tradicions culturals catalanes de l’inici de la tardo mitjançant la representació teatral, activitats al voltant de les castanyes i finalitzant oferint un berenar a tots els nens, nenes i prefessors del parvulari.
 
Entrega  Regals de Nadal per les classes del Parvulari. (P3-P4-P5). Per les festes de Nadal, l'AMPA fa entrega a cada classe regals per que el nostres fills puguin disfrutar d'ells durant les activitats formatives.
 
Festa dels Avis al Parvulari.  A moltes famílies els avis tenen un rol molt important en el dia a dia de l’escolarització dels nens, és per això que l’AMPA organitza i prepara tota la logística per oferir un dia especial a tots els avis del nostres alumnes més petits. Cada curs fa una petita funció o representació i desprès sel's convida a un berenar amb els seus nets.
 
Graduació de P5 i de la Festa de fi de curs al Parvulari. (organització, muntatge, logística, bandes, orles, obsequis pels nens, DVD´s, berenar i grup d'animació). Acabar P5 significa el final de una etapa, deixar el parvulari per passar al “col·le dels grans”. Es per això que la comissió de parvulari juntament amb les mestres organitza la cerimònia de graduació a on tots els alumnes, un a un, són cridats a rebre els seu diploma. La cerimònia finalitza amb una festa de fi de curs per tot el parvulari.