Resum d'activitats

Xino-Xano: Excursió familiar anual pels voltants de Begues amb guia i entrada a les coves, acabant amb un dinar de germanor.
 
Festa de la solidaritat: (promoció i organització). Dins de la setmana del Manyanet Solidari, anualment celebrem la Festa de la solidaritat al parvulari, amb la finalitat de captar fons per l’apadrinament de nens. Aquesta sol consistir en un berenar organitzar per la comissió de parvulari amb alguna activitat del grup de teatre.
 
Cross Escolar: És la Festa principal del col·legi i la cloenda de la Setmana de la Família. La d’aquest any serà la 43a edició consecutiva. Hi participen per categories tots els alumnes de l’escola, alumnes d’altres escoles de Begues i Gavà i pares. L’AMPA participa activament en la organització i control.
 
Festa de l’Esport (organització patrocini total de l'activitat). Al final de curs la comissió d’esports organitza la festa de l’esport. Es fan competicions de bàsquet i futbol, sessions de ping-pong, minitenis i aeròbic i els alumnes de les extraescolars de aeròbic i mugendo ens mostren tot el que han aprés durant el curs. La jornada acaba amb un refrescant bany a la piscina del col·legi.