Apunteu-vos al nostre grup de teatre. Sereu benvinguts!!

Viu el teatre!

Comença el nou curs i els nostres fills ja senten els nervis i l’emoció i s’omplen amb noves il·lusions i amb tot un munt d’expectatives. Ho viuen i ho veuen amb aquells ullets d’aventura que tanta tendresa ens inspira als pares. Que lluny ens semblen aquells dies en què tot ens provocava papallones al estómac, oi? Les trobeu a faltar? Us agradaria tornar a sentir els nervis i riure i jugar com quan éreu nens i nenes i fer que aquesta vegada siguin els vostres petits els que us mirin amb aquell somriure emocionat? Voleu somiar?

Apunteu-vos al nostre grup de teatre!! L’AMPA del cole us convida de tot cor a formar part d’aquest projecte que tantes bones estones ens ha fet passar a nosaltres i als nostres fills i filles. No cal saber-ne ni haver fet res semblant abans. No cal fer res que no us vingui de gust, no cal cantar, no cal ballar, no cal disfressar-se, no cal ni aparèixer a escena, no cal dibuixar ni pintar, tampoc cosir, si no voleu, no us ve de gust o no us veieu amb cor, perquè hi podem fer un munt de coses diferents, i tothom troba què és el que més li agrada. Però, el millor de tot és que, si voleu, podeu fer tot això i molt més! El nostre grup us obre les portes, us convida a vosaltres i als nens i nenes que porteu dins vostre ha unir-vos a aquesta aventura. El teatre és un medi per compartir activament amb els nostres fills, amb els de tots, quelcom divertit més enllà del dia a dia a casa. És apropar-los a la nostra cultura, entrar al seu món per una estona i, durant tot l’any, fer-los partícips d’un projecte que més endavant podran gaudir amb la resta dels seus companys. Llavors, seran ells els que us mirin a vosaltres amb aquells ullets emocionats asseguts a les seves cadires i pensin “ aquella és la meva mamà” o “aquell és el meu papà” i vosaltres ho sabreu, ho sentireu. Aquesta serà per vosaltres la veritable màgia del teatre.


Animeu-vos, ens ho passarem molt bé tots plegats. Veniu i proveu sense cap compromís, què podeu perdre? No diuen que la vida és pur teatre? … Doncs tothom a viure que són dos dies!!