Mireu el resum de la Mostra!

El passat Diumenge 28 de setembre es va celebrar a Begues la VII Mostra d’entitats, i l’AMPA del col·legi Sant Lluís vàrem muntar el nostre stand com ja fa anys que anem fent. Tot estava preparat i llest per poder atendre i informar a tothom, i la Mostra va començar amb la mirada clavada al cel. Les previsions de pluja eren clares, malgrat tota la feina prèvia de preparació que comporta un esdeveniment com aquest, semblava que cap a migdia hauríem de començar a plegar veles perquè les pluges no tenien intenció de donar-nos treva.

Doncs bé, cap a dos quarts de dotze l’aigua va fer acte d’aparició i va arribar sense pietat. Als vols d’un quart de dotze, l’ajuntament va envià un comunicat a les 45 entitats participants de la Mostra, donant per finalitzada la mateixa a causa de l'aiguat i per motius de seguretat.

 

 

 

Ens hauria agradat molt haver pogut estar més estona, arribar a més gent i que el poble hagués tingut l’oportunitat de veure tota la feina que fem durant l’any els pares i mares del AMPA del col·legi Sant Lluís per als nostres nens, però no vàrem tenir gaire temps, o potser seria més encertat dir que el vàrem tenir massa dolent.


Bé, segurament per la propera tindrem més sort, i entre tant ja sabeu on trobar-nos, restarem sempre a la vostra disposició i a la dels vostres fills.